Απο www.zougla.gr
Ο παράτολμος και γεμάτος φαντασία μάγειρας και πρώτος Έλληνας Master Chef παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town», όπου μίλησε για το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από το παιχνίδι, τη δουλειά του, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι μόνος του.
Τι θα κάνεις τα χρήματα που κέρδισες από το Master Chef;
«Καταρχήν, δεν τα έχω πάρει ακόμη. Το συμβόλαιο που υπογράψαμε με την παραγωγή λέει πως θα τα εισπράξω σε περίπου ένα χρόνο. Και δεν θα είναι 50.000 ευρώ – με τους φόρους βγαίνει γύρω στις 38.000 και, επειδή τα χρήματα θα τα μοιραστώ με τον Μιχάλη, τελικά θα πάρω γύρω στα 19.000 ευρώ. Αφαίρεσε το ταξίδι που θα κάνουμε με τον Μιχάλη και την έξοδο στα μπουζούκια για τους φίλους μου... Άσ’ τα, ούτε ένα ευρώ δεν θα μου μείνει πάλι. Αλλά και ολόκληρο το ποσό να είχα στην τσέπη μου, αυτή τη στιγμή δεν θα μου πρόσφερε κάτι».
Όσο διαρκούσε το παιχνίδι, ξέσπασε ένας σάλος γύρω από το πρόσωπό σου. Πολλοί έλεγαν ότι είσαι επαγγελματίας chef.
«Ναι, με γονάτισαν κανονικά. Έλεγαν ότι δούλευα σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο – αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Οι μισοί και παραπάνω παίκτες δούλευαν σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όμως δεν είπαν κάτι για κείνους. Κατά τα άλλα, και ένα παιδάκι που πηγαίνει ακόμα σε σχολή μαγειρικής, όταν το ρωτάνε τι δουλειά κάνει, απαντά: “Είμαι chef”. Όμως ο chef ενός εστιατορίου ονομάζεται executive chef. Καταλαβαίνεις τη διαφορά; Ακόμη και πως ήμουν εκπαιδευτής μαγείρων έλεγαν. Παναγία μου!».
Δουλειά και πάλι δουλειά. Προσωπικό χρόνο δεν είχες;
«Όχι. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια δεν έχω κοπέλα, λόγω δουλειάς. Σκέψου ότι όταν ήμουν στο Λονδίνο έκανα δύο δουλειές: Μία στο ξενοδοχείο και άλλη μία ως ιδιωτικός chef σε κάποια σπίτια, όπου είχα την επιμέλεια των μενού που ήθελαν. Υπήρχαν μέρες που δεν κοιμόμουν καν».
Ο παράτολμος και γεμάτος φαντασία μάγειρας και πρώτος Έλληνας Master Chef παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town», όπου μίλησε για το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από το παιχνίδι, τη δουλειά του, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι μόνος του.
Τι θα κάνεις τα χρήματα που κέρδισες από το Master Chef;
«Καταρχήν, δεν τα έχω πάρει ακόμη. Το συμβόλαιο που υπογράψαμε με την παραγωγή λέει πως θα τα εισπράξω σε περίπου ένα χρόνο. Και δεν θα είναι 50.000 ευρώ – με τους φόρους βγαίνει γύρω στις 38.000 και, επειδή τα χρήματα θα τα μοιραστώ με τον Μιχάλη, τελικά θα πάρω γύρω στα 19.000 ευρώ. Αφαίρεσε το ταξίδι που θα κάνουμε με τον Μιχάλη και την έξοδο στα μπουζούκια για τους φίλους μου... Άσ’ τα, ούτε ένα ευρώ δεν θα μου μείνει πάλι. Αλλά και ολόκληρο το ποσό να είχα στην τσέπη μου, αυτή τη στιγμή δεν θα μου πρόσφερε κάτι».
Όσο διαρκούσε το παιχνίδι, ξέσπασε ένας σάλος γύρω από το πρόσωπό σου. Πολλοί έλεγαν ότι είσαι επαγγελματίας chef.
«Ναι, με γονάτισαν κανονικά. Έλεγαν ότι δούλευα σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο – αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Οι μισοί και παραπάνω παίκτες δούλευαν σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όμως δεν είπαν κάτι για κείνους. Κατά τα άλλα, και ένα παιδάκι που πηγαίνει ακόμα σε σχολή μαγειρικής, όταν το ρωτάνε τι δουλειά κάνει, απαντά: “Είμαι chef”. Όμως ο chef ενός εστιατορίου ονομάζεται executive chef. Καταλαβαίνεις τη διαφορά; Ακόμη και πως ήμουν εκπαιδευτής μαγείρων έλεγαν. Παναγία μου!».
Δουλειά και πάλι δουλειά. Προσωπικό χρόνο δεν είχες;
«Όχι. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια δεν έχω κοπέλα, λόγω δουλειάς. Σκέψου ότι όταν ήμουν στο Λονδίνο έκανα δύο δουλειές: Μία στο ξενοδοχείο και άλλη μία ως ιδιωτικός chef σε κάποια σπίτια, όπου είχα την επιμέλεια των μενού που ήθελαν. Υπήρχαν μέρες που δεν κοιμόμουν καν».
Σχόλια